2011

2012-01-22: Vi har haft en liten kemmelträff. Alla kom utom lilla Frigg för hon hade skadat tassen. Vi hade lite utställningsträning, några spårade sen fick alla som ville testa på att åka med ett 4-spann. Alla valparna var väldigt fina, snälla och väluppfostrade. Vi har verkligen hittat rätt valpköpare. Efter mycket lek åkte alla valparna hem, nöjda och mycket skitiga. :-) Kommer bilder snart..

2011-12-18: Försöker att lägga upp en sida till Abby. Har även gjort om planer/valpar sidan. Får inte riktigt rätt på det men det löser sig nog snart.

2011-11-19: Nu har alla valparna flyttat til sina nya hem och det går mycket bra överallt. Nästa helg ska Titus (zicotorres non-stop) ställas ut på malmö valp utställning, vi håller alla tassar vi har och önskar honom lycka till.

2011-10-08: Pga ett sent återbud är det nu 3 valpar kvar till salu Noblesse, Twister och Never-stop. Vid intresse hör av er.

2011-09-19: Imorgon är valparna 8 veckor och börjar att flytta hemifrån. Kvar finns en liten söt tik som fortfarande letar ett nytt hem. Hon heter Noblesse. Intresserad hör gärna av dig!

2011-08-11: Valparna är nu 2 veckor gamla och har öppnat ögonen.

2011-07-26: Valparna har kommit. 4 Tikar och 2 hanar. Vid intresse hör av er.

2011-07-23: Vi bara väntar och väntar snart ska det komma små valpar. Enligt ultraljudet var där mellan 4-6 valpar.

Har uppdaterat lite bilder på Fuji på hennes egna sida.

2011-01-09: Uppdaterat under hundar

 


2010

2010-12-21: Håller på att uppdatera sidan lite överallt.

2010-01-31: Vår hundflock har utökats med en brun liten tjej.
Hon heter Fuji [Andy's Joy Fuji fly to Swe] och kommer från Broscheit fang`s kennel. Hon kommer så småning om att få en egen sida.

Nu finns det en banner som ni gärna får använda när ni länkar till mig.Snart kommer även hundarnas egna gallerier att uppdateras så gå gärna in och ta en titt.


Det finns nu även nya bilder i galleriet  under "träningsbilder" från Kosta 2009 och Starax Kennelträff 


2009-11-21: Jag och Socke [StarAx Hot as Ice] har varit på Starax kennelträff idag på Järavallen. Det var en lång dag med mycket trevligt folk och fina hundar. Kenneth hade lagt ut en liten bana som vi skulle testa att dra med hundarna den var lite mer än 1 km. Mycket bra och rolig bana. Socke fick köra rundan ett par gånger med lite pauser emellan. Först körde han 2-spann med Dite och mig på trehjulingen och det gick undan vill jag lova. Han är rätt snabb mitt lilla monster. Sen blev det en timmes paus för Socke sen skulle han testa att dra med sin mamma Happy och Sandra på 3-hjulingen. Det gick bra i början sen vill inte Happy mer så hon sprang tillbaka till matte Irene så fick Socke fortsätta själv. Efter grillningen var det dags igen. Då drog Socke Sandra på kickbike, då var han lite trött så det gick inte så snabbt men tillräckligt snabbt för att Sandra skulle tycka det var kul. Jag testade även på kickbiken med en låne hund som heter Blade. Det var kul att testa men jag hade lite problem med balansen.Detta var en väldigt lyckad dag och snacka om tur med vädret.

Tack så mycket Irenè och Kenneth.
*Bilder kommer senare*


2009-11-20: Äntligen börjar den nya hemsidan bli klar.